Jiří Lábus wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Jiří Lábus - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1950
Country:
Age:
70 years
Occupation:
actor, voice actor

Jiří Lábus - Astro, Birth Chart, Horoscope, Filmography

Date of Birth:
Year 1950 (?)
House system:
no system (?)
(Jiří Lábus 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Jiří Lábus
Date of Birth - Year *1950
(actor, voice actor, instagram)

Jiří Lábus - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Posledný víkend
(2016) - Případ pro lyžaře
(2016) - Modré stíny (TV series)
(2016) - Kluci z hor
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2016) - Den štěstí
(2015) - Večerníček jak ho (ne)znáte
(2015) - Pomáhej s humorem – Konto Bariéry
(2015) - Černobílo
(2015) - Napišto!
(2015) - Bratři
(2014) - Český lev 2013
(2014) - Ceny české filmové kritiky 2013
(2014) - Slunce, seno, 30 LET !
(2014) - Plzeň sobě
(2014) - Kocour Mour poznává své příbuzné (TV series)
(2014) - The Hero
(2014) - All My Tomorrows
(2014) - Three Brothers
(2014) - Případy 1. oddělení (TV series)
(2014) - Prodaná nevěsta
(2014) - Sunrise Supervising
(2014) - Kdyby byly ryby
(2013) - 60 pečetí
(2013) - T-Mobile Fotbalista roku 2012
(2013) - Šance 2013
(2013) - Nejlepší scénka
(2013) - Možná přijde i charita 2013
(2013) - Galashow 60
(2013) - Čtení do ouška
(2013) - Artefakta
(2013) - Co je tohle za KLAUNI
(2013) - Sanitka 2 (TV series)
(2013) - Nevinné lži (TV series)
(2013) - Clownwise
(2013) - The Hussites
(2013) - Lucky Four Serving the King
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Možná přijde i charita
(2012) - Česká 30
(2012) - Film o filmu Kozí příběh se sýrem
(2012) - Pan Jezevec
(2012) - Goat Story 2
(2012) - In Wine There is the Truth
(2011) - Všechno nejlepší
(2011) - Těžká léta československého filmu 1969 - 89
(2011) - Souboj seriálů... vy rozhodnete!
(2011) - Nekonečný Silvestr
(2011) - Český lev 2010
(2011) - Film o filmu Saxána a Lexikon kouzel
(2011) - Tajemství staré bambitky
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Písně Kosmické
(2011) - Leaving
(2010) - 45 let Ypsilonky
(2010) - Zas je tady silvestr
(2010) - Tentokrát se budu smát já
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Kinorama
(2010) - Tajemství Jiřiny Švorcové
(2010) - Czech Peace
(2010) - U Tlučhořů
(2010) - Škola princů
(2010) - Kooky
(2010) - Jseš mrtvej, tak nebreč
(2009) - Slavné parodie
(2009) - 13. komnata Jany Synkové
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Zasaženi bleskem
(2009) - Pro krásu perly
(2009) - Post Bellum
(2009) - O království z nudlí a štěstí bez konce
(2009) - Od Praotce k Unii
(2009) - In the Attic or Who Has a Birthday Today?
(2009) - Muži v říji
(2009) - Dilino a čert
(2008) - Nezapomenutelné scénky
(2008) - Možná přijde i... Kaiser a Lábus
(2008) - Magazín Jů a Hele
(2008) - Hvězdný reportér
(2008) - 13. komnata Martina Dejdara
(2008) - Po stopách hvězd (TV series)
(2008) - Film o filmu: Kozí příběh - pověsti staré Prahy
(2008) - A Tear Is Needed
(2008) - Ulice: Velká trojka
(2008) - Nebe a Vincek
(2008) - Goat Story: The Old Prague Legends
(2008) - Chvíle pravdy
(2008) - Dějiny udatného českého národa (TV series)
(2008) - Ctibor a pan Sadílek
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Václav
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - Poslední plavky
(2007) - Of Parents and Children
(2007) - One Night in City
(2007) - Gynekologie 2 (TV series)
(2006) - Zlínský festivalový galavečer
(2006) - Mejdan roku z Václaváku 2006
(2006) - Hitparáda televizní zábavy
(2006) - Čétéčko
(2006) - Slunce, seno, vesnice
(2006) - Příběhy slavných: Neřízená střela Stella
(2006) - Poslední kouzlo
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Místo v životě (TV series)
(2006) - Krev zmizelého (TV series)
(2006) - Hajadla (TV series)
(2005) - Večerníček má narozeniny
(2005) - Koktejl smíchu
(2005) - Hřiště 7
(2005) - Václav Vorlíček, král komedií a pohádek
(2005) - Nezničitelný Vladimír Menšík
(2005) - Marta Kubišová 2005
(2005) - Divoká krev Jiřího Císlera
(2005) - Žralok v hlavě
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Revizor
(2005) - Shadows of the Deceased
(2005) - Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej
(2005) - Autodidakté architektury nitra
(2004) - Tak se ukaž, Silvestře
(2004) - Silvestr 2004
(2004) - Edův pohádkový balík
(2004) - Letem světem (TV series)
(2004) - Bitter Coffee
(2004) - Non Plus Ultras
(2004) - Náměstíčko (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Léčba neklidem
(2004) - Nadměrné maličkosti: Duch modrého pokoje
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - Místo nahoře (TV series)
(2003) - Předčasná úmrtí: Sobí ráno
(2003) - Pokračování příště (TV series)
(2003) - Čert ví proč
(2002) - Tváře českého filmu
(2002) - Příběhy slavných (TV series)
(2002) - Na psí knížku
(2002) - Černá slečna, slečna Černá
(2001) - Předčasná úmrtí (TV series)
(2001) - Jak se točilo Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Dark Blue World
(2001) - Skříň
(2001) - Okénka
(2001) - Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
(2001) - Experiment
(2001) - Duch český (TV series)
(2001) - Autumn Spring
(2000) - Zeměkoule
(2000) - Krásný ztráty
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Little Otik
(2000) - Ab ins Paradies
(2000) - Doings of the Hippopotamus Family (TV series)
(2000) - Do pohádky (TV series)
(1999) - Věšák
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Vraždy a něžnosti
(1999) - Toronto Tom, kocour z Ameriky (TV series)
(1999) - Specialita šéfkuchaře
(1999) - Sjezd abiturientů
(1999) - Panství
(1999) - Hlava Medúzy
(1999) - Eliška Likes it Wild
(1998) - SILVESTR 1998
(1998) - Prima jízda
(1998) - Na plovárně
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - O zámku v podzemí
(1998) - Kavárna
(1998) - Čas dluhů
(1997) - Úsměvy
(1997) - Silvestrovský koncert Jiřího Korna
(1997) - Navštívenka
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Záhadná paní Savageová
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Doktor Munory a jiní lidé
(1997) - Dobrodružství pod postelí
(1996) - Jůhele neděle
(1996) - Forgotten Light
(1996) - Conspirators of Pleasure
(1996) - O holiči a barvíři
(1996) - Ruffiano and Sweeteeth
(1996) - Eine kleine Jazzmusik
(1996) - Draculův švagr (TV series)
(1995) - Horoskopičiny
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Hodiny od Fourniera
(1995) - Halali (TV series)
(1995) - Divoké pivo
(1995) - Bubáci pro všední den
(1994) - Ruská ruleta
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Divadelní román
(1994) - Černobílá pohádka
(1994) - Andělské oči
(1994) - Amerika
(1993) - Takhle jsme to nemysleli
(1993) - Činčin
(1993) - Pozor, bonbón (TV series)
(1993) - Pension Lola
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Deset malých běloušků
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV series)
(1991) - Vánoce v Ypsilonce
(1991) - Vyžilý Boudník
(1991) - Senoseč
(1991) - Mozart v Praze
(1990) - Styl 60
(1990) - Zlatý ostrov
(1990) - Pražákům, těm je hej
(1989) - The Wolves of Willoughby Chase
(1989) - Slunce, seno a pár facek
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Medvěd 09 (TV series)
(1989) - Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled
(1988) - Silvestr 1988 aneb Jak jsme to neviděli
(1988) - Miliónová Helena
(1988) - Kouzelník ještě nepřišel
(1988) - Dárky
(1988) - Cirkus Humberto (TV series)
(1987) - Profesionálové
(1987) - O princezně na klíček
(1987) - Mistr Pleticha a pastýř Jehňátko
(1987) - Jeskyně
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Španělská paradentóza
(1986) - Mladé víno
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV series)
(1985) - Revue za šest korun
(1985) - The Pied Piper
(1985) - Já nejsem já
(1984) - Zpívánky
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - Magazín Jů Hele: Cesta do srdce osmého trpaslíka
(1984) - Rumburak
(1984) - Prodavač humoru
(1984) - O princezně Solimánské
(1984) - Barrandovské nocturno aneb Jak film zpíval a tančil
(1984) - Bambinot (TV series)
(1984) - ...a zase ta Lucie!
(1983) - Zázračný lékař
(1983) - Slunce, seno, jahody
(1983) - The Visitors (TV series)
(1983) - The Flying Cestmír (TV series)
(1983) - „Babičky dobíjejte přesně!“
(1982) - Možná přijde i kouzelník
(1982) - Únos Moravanky
(1982) - Srdečný pozdrav ze zeměkoule
(1982) - Revue na zakázku
(1982) - Malý velký hokejista
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Dynastie Nováků (TV series)
(1982) - Dlouhá bílá stopa (TV series)
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Takzvaný večer na přidanou
(1981) - Malý televizní kabaret
(1981) - Zralé víno
(1981) - Velká sázka o malé pivo
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Pošťácká pohádka
(1981) - La Chanson du mal aimé
(1981) - Kačenka
(1981) - Jak se peče štěstí
(1981) - Chudák muzika
(1981) - Buldoci a třešně
(1980) - Studio Kamarád
(1980) - Pojďte s námi na tah
(1980) - Než se zvedne opona
(1980) - Haló, tady Orchestr a balet ČST
(1980) - Zabijačka
(1980) - Vindobóna
(1980) - Princové jsou na draka
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Nebojte se na Česnečce
(1980) - Muž s puškou
(1980) - Mít tak holku na hlídání
(1980) - Lucy the Menace of Street (TV series)
(1980) - Krakonoš a lyžníci
(1980) - Hadač od Saidovy zahrady
(1980) - Blázni, vodníci a podvodníci
(1979) - Trafika
(1979) - Postavení mimo hru
(1979) - O chudém královstvíčku
(1979) - Odlet
(1979) - Křehké vztahy
(1979) - Julek
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1979) - Historky z Ražické bašty
(1979) - Hezký štědrý večer
(1979) - Drsná Planina
(1979) - Arabela (TV series)
(1978) - Ypsilonka se baví
(1978) - Ve znamení Merkura (TV series)
(1978) - Střepy pro Evu
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Poplach v oblacích
(1978) - Plácek
(1978) - Muž s orlem a slepicí
(1978) - Lakomec
(1978) - Kolombína
(1978) - Jak se zranit ve službě
(1977) - Rytmus v patách aneb Večer na přidanou
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - Tomorrow I'll Wake Up and Scald Myself with Tea
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1977) - Parádní číslo
(1977) - Pan Tau - Poplach v oblacích
(1977) - Pan Tau - Lov na slona
(1977) - Jak se točí Rozmarýny
(1977) - Hop - a je tu lidoop
(1976) - Písničky potichu
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Případ mrtvých spolužáků
(1976) - Noc klavíristy
(1976) - Kufr
(1976) - The Apple Game
(1976) - Festival v Dolínku
(1976) - Day for My Love
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Raněný lučištník
(1975) - Profesoři za školou
(1975) - Boys Will Be Boys
(1975) - Namátková kontrola
(1975) - Konfrontace
(1975) - Hřiště
(1975) - Čtyři zlaté prýmky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Noc oranžových ohňů
(1974) - Nepřátelé veřejnosti
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1973) - Zatykač na královnu
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Bláznova smrt
(1972) - Rozhovor
(1972) - Rodeo
(1972) - Krysy
(1971) - Žebrácká opera
(1969) - Pan Tau (TV series)

Jiří Lábus - Filmography - Screenplay (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(1987) - Profesionálové

Jiří Lábus, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aquarius

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aquarius

Sun in Aquarius
5°58’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Aquarius are influenced by two different planets. Saturn gives them peace of mind, concentration and persistence, while Uranium is responsible for their restlessness, originality and short temper.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Ox

Ox (Earth)

Chinese horoscope
People born in the Year of the Ox are silent, patient and calm. But their boorish behavior hides original thoughts and intelligence. They seem trustworthy and that is the main reason why they prosper. They are cautious and love work and solitude.
Cypress

Cypress Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Cypress are tolerant, resourceful and faithful. However, they are also quite lazy and inclined to oppress the weak in their surroundings. They have the ability to endure the adversity of fate, which does not break them; on contrary, they learn from the experience.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
26

Birthday 26th - Assertiveness

Numerology - Birthday Number
These people are sensitive, kind and understanding. They have a great inner strength to overcome difficulties. They have organizational and leadership skills. They have a very good judgement and they will notice everything. They are quick-witted and they are able to do anything.

Jiří Lábus 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Jiří Lábus - actor, voice actor

Jiří Lábus was born Year *1950 in Czech City
Jiří Lábus at:
Wikipedia.orgJiří Lábus full biography - Wikipedia
Famous people born on
October 19th
(Today)
Spojené státy Trey Parker
(*1969) actor, director, dubber, co-creator of the series South Park
Francie Auguste Lumière
(*1862) director, actor, one of the first filmmakers
Itálie Umberto Boccioni
(*1882) Italian painter, sculptor, art critic, theorist of Futurism
Spojené státy John Lithgow
(*1945) actor
Spojené státy Jon Favreau
(*1966) actor, director, scriptwriter
Jiří Lábus
Planet positions:
SunSun
Aquarius
5°58’
 
MoonMoon
Taurus
(?)
 
MercuryMercury
Capricorn
18°33’
R
VenusVenus
Aquarius
13°43’
R
MarsMars
Libra
9°26’
 
JupiterJupiter
Aquarius
12°26’
 
SaturnSaturn
Virgo
18°46’
R
UranusUranus
Cancer
1°41’
R
NeptuneNeptune
Libra
17°20’
R
PlutoPluto
Leo
17°15’
R
NodeNode (M)
Aries
10°45’
R
LilithLilith (M)
Taurus
1°36’
 
ChironChiron
Sagittarius
18°26’
 
Elements:
2xFireFire
4xEarthEarth
6xAirAir
1xWaterWater
Famous people born on
October 20th
(Tomorrow)
Maďarsko Bela Lugosi
(*1882) actor
Spojené státy Viggo Mortensen
(*1958) actor
Velká Británie Danny Boyle
(*1956) actor, director, scriptwriter
Francie Daniel Prévost
(*1939) actor
Spojené státy Snoop Dogg
(*1971) singer, actor
Famous people who passed away on October 19th
Spojené státy Edward S. Curtis
(*1868 - 1952) photographer
Francie Camille Claudel
(*1864 - 1943) French sculptor, printmaker
Austrálie Dymphna Cusack
(*1902 - 1981) writer
Velká Británie Jacqueline du Pré
(*1945 - 1987)
Spojené státy Glen Buxton
(*1947 - 1997) musician

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Sagittarius Sagittarius
Show calendar »