Michal Dočolomanský wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Michal Dočolomanský - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Něděc
Country:
Age:
† 66 years
Death:
Occupation:
singer, actor, presenter

Michal Dočolomanský - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
25 March 1942 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Michal Dočolomanský 2019, 2020 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2020
Michal Dočolomanský
Date of Birth - Mar 25, 1942
(singer, actor, presenter, instagram)

Michal Dočolomanský - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2008) - Radosť zo života (TV series)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Hit storočia
(2007) - Bestiarium
(2005) - Rodinné tajomstvá (TV series)
(2004) - Tenkrát na východě
(2004) - Ranč
(2004) - Páli vám to?
(2002) - Chalupárium alebo Keď v meste padla...
(2002) - Perníková věž
(2001) - Osem a pol
(2000) - Útek z archívu
(2000) - GO - GO šou
(1999) - Variácie
(1999) - Soirée z Mlynskej doliny
(1999) - Kaviareň Slávia
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Škovránok
(1999) - Čarovné zrno
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - Horská služba (TV series)
(1997) - Bože, nedaj láske zahynúť
(1997) - A teraz tú moju
(1997) - Tu žijú levy
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1996) - Smotánka
(1994) - Gala Borisa Filana
(1994) - Divadélko pod věží aneb Přijď a nechoď sám
(1994) - František Krištof - Veselý
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1994) - Národný hriešnik
(1993) - Sudca a jeho kat
(1993) - Muzikál
(1993) - Eros a Psyché
(1993) - Domovníkov syn
(1992) - Stratený list
(1992) - Putá osudu
(1992) - Neznámy
(1992) - Manželstvo na cimpr - campr
(1991) - Un coeur a prendre
(1991) - Tajomstvo alchymistu Storitza
(1991) - Štúrovci (TV series)
(1991) - Škvrny na slnku
(1991) - Safari za kuchyňou (TV series)
(1991) - Rozruch na onkológii
(1991) - Koleso osudu
(1991) - Ježišova matka
(1991) - Garsónka
(1991) - Corpus delicti
(1991) - Anorexia mentalis
(1991) - Amonina pomsta
(1990) - Súkromné životy
(1990) - Puto najsilnejšie
(1989) - Silvestr, který se nevysílal
(1989) - Roky prelomu (TV series)
(1989) - The Right for the Past
(1989) - Novinári
(1989) - Nebojte sa prvákov
(1989) - Kleptomanka
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Básnikova posledná láska
(1988) - Slečna Júlia
(1988) - Parazit
(1988) - Muž na správnom mieste
(1988) - Chlapci a chlapi (TV series)
(1988) - Eugen Onegin
(1988) - Dva tucty červených ruží
(1988) - Ako si Grétička trochu zdriemla
(1987) - Zásnuby
(1987) - Ghosts of the Dormers
(1987) - Stará tehelňa (TV series)
(1987) - Pokus o lietanie
(1987) - Die Pfauenfeder
(1987) - Henrich IV.
(1986) - Repete
(1986) - Werther
(1986) - Vynález
(1986) - Vec svedomia
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Sen o kováčovi
(1986) - Safari (TV series)
(1986) - Okná dokorán (TV series)
(1986) - Gottwald (TV series)
(1986) - Fotograf
(1986) - Don Carlos
(1986) - Cena odvahy
(1986) - Alžbetin dvor (TV series)
(1985) - Ulička stratených snov
(1985) - Tu musíš žiť
(1985) - Tri krát tri je deväť
(1985) - Snopy z piesku
(1985) - Hĺbkový rekord
(1985) - Borgis
(1985) - Až zajtra umriem
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Seminárna práca
(1984) - Profesor na bielom koni
(1984) - Povstalecká história (TV series)
(1984) - Mariša
(1984) - Kura
(1984) - Cesta životom
(1983) - Tisícročná včela (TV series)
(1983) - Tisícročná včela
(1983) - Šanca
(1983) - Samej mi je smutno
(1983) - Pltník Paľko a vodník Venček (TV series)
(1983) - Na stope zločinu: V službách zákona (TV series)
(1983) - Mŕtvi učia živých
(1983) - Husiarka a kráľ
(1982) - Zločin a pokánie
(1982) - Vlci
(1982) - Trojklanný nerv
(1982) - Pražská terčovnica
(1982) - Oddychový čas pre sudcu
(1982) - Indiánske rozprávky (TV series)
(1982) - Hra na kocúra
(1982) - Bite sa, pán Jedlinský!
(1981) - Divadélko pod věží
(1981) - Okna vesmíru dokořán
(1981) - Divadlo bez opony
(1981) - Zaujímaví muži
(1981) - The Mysterious Castle in the Carpathians
(1981) - Stalo sa pozajtra (TV series)
(1981) - Ruleta
(1981) - Plavčík a Vratko
(1981) - Noční jazdci
(1981) - Maškaráda
(1981) - Malé zlaté slnko
(1981) - Kapitán a jeho kuchár (TV series)
(1981) - Emília Galottiová
(1981) - Dvanásť nahnevaných mužov
(1981) - Čisté vody
(1980) - Sobota, nedeľa, pondelok
(1980) - Sivá hmla
(1980) - Na skle maľované
(1980) - Generálka
(1980) - Druhovia
(1979) - Inženýrská odysea (TV series)
(1979) - Dve frašky
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Vitaj, Zuzanka!
(1978) - Sneh pod nohami
(1978) - Riziko
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Poéma o svedomí I., II.
(1978) - Na shledanou, Zuzanko!
(1978) - Koníček Hrbáčik
(1978) - Horúci dych
(1978) - Gábor Vlkolinský
(1978) - Farebné rozprávky (TV series)
(1978) - Ežo Vlkolinský
(1978) - Elektra
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1978) - Článok na prvú stranu
(1977) - Vítězný lid
(1977) - Škola klebiet
(1977) - Penelopa
(1977) - Orol a lastovička
(1977) - Krásna Pramíla
(1977) - Keby skriňa bola oknom
(1977) - Jedenáste prikázanie (TV series)
(1977) - Adela Has Not Had Her Supper Yet
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sluha dvoch pánov
(1976) - Päť opôn
(1976) - Obhajoba sa nekoná
(1976) - Krčma Pod zeleným stromom
(1976) - Red Wine
(1975) - Našich deväť
(1975) - Tridsaťdeväť stupňov v tieni (TV series)
(1975) - Horúčka
(1974) - Veža nádeje
(1974) - Škriatok
(1974) - Slovácko sa nesúdí (TV series)
(1974) - Mont Oriol
(1974) - Lucrezia Borgia
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Slávna chvíla tichého života
(1973) - Skrytý prameň
(1973) - Na úbočiach kvitnú kvety
(1973) - Kamaráti
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Hadí princ
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1972) - Zajtra bude neskoro
(1972) - Rozkošný paroháč
(1972) - Red Wine
(1972) - Bačova žena
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zlozor
(1971) - V tieni vlkov (TV series)
(1971) - Parížski mohykáni (TV series)
(1971) - Klinko a Kompit kráľ
(1971) - Hájnikova žena
(1971) - Dvaja
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1971) - Básnikova cesta do neba
(1971) - Ametystový kvet
(1970) - Vassa Železnovová
(1970) - Strach z pekla
(1970) - O bielej ruži (TV series)
(1970) - Naši pred bránami
(1970) - Medený gombík
(1970) - The Copper Tower
(1970) - Ľahučký dych
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Tma
(1969) - Molièr
(1969) - Kolonija Lanfier
(1969) - Bašta
(1968) - V hodine strachu
(1968) - Peter a Lucia
(1968) - Hostinec pod gaštanom
(1968) - Dobrodružstvo pri obžinkoch
(1968) - Dialóg 20-40-60
(1967) - Dezertéři
(1966) - Tri gaštanové kone
(1964) - Každý týždeň sedem dní
(1963) - Tvár v okne
(1962) - Výlet po Dunaji
(1962) - Mladé letá
Michal Dočolomanský 2020 - Astrological Charts, Astrology Online

Michal Dočolomanský, Birth Chart Horoscopes & Signs - Aries

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Aries

Sun in Aries
4°12’

Sun Sign - Zodiac Sign
The ruler of Aries is the planet Mars, which symbolises energy, health, fighting spirit and leadership skills. People born under this sign are courageous and decisive in most situations in life.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Horse

Horse (Water)

Chinese horoscope
Horse has good taste, and overall is very versatile. People born in the Year of the Horse love grand shows, concerts, social and sports events. As on the horse race, so in life they easily conquer most of the barriers or skillfully and stealthily bypass those. The Horses are irresistible and easily gain followers and admirers.
Hazel

Hazel Tree

Celtic tree horoscope
They are quiet, discreet, they never draw attention on them, they do not raise their voice and very often you do not notice when they are around. Nevertheless, the saying "Still waters run deep" describes them well.
NUMEROLOGY REPORT
8

Life Path - 8

Numerology - Life Path Number
These people are ambitious and have a desire for power and money. Risky journeys will bring them success. The problem is sometimes a lack of courage, endurance and mental balance. They have good management and organizational skills. They are tough and persistent, but also conservative.
25

Birthday 25th - Modesty

Numerology - Birthday Number
These people are modest and humble. They are sensitive and kind. They need a sensitive partner in their life. They are creative and entertaining. They are artistic. They have good imagination and talent.

Michal Dočolomanský 2020 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Michal Dočolomanský - singer, actor, presenter

Michal Dočolomanský was born on March 25, 1942 in Něděc
Michal Dočolomanský at:
Wikipedia.orgMichal Dočolomanský full biography - Wikipedia | Astro.comMichal Dočolomanský astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comMichal Dočolomanský astro-databank Astrotheme
Famous people born on
December 3rd
(Today)
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) actress
Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) actress
Francie Jean-Luc Godard
(*1930) actor, director, cameraman, scriptwriter
Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) actress
Velká Británie Ozzy Osbourne
(*1948) singer
Michal Dočolomanský
Planet positions:
SunSun
Aries
4°12’
 
MoonMoon
Cancer
Cancer
Cancer
3°42’
9°41’
15°42’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Pisces
12°07’
 
VenusVenus
Aquarius
19°37’
 
MarsMars
Gemini
10°47’
 
JupiterJupiter
Gemini
14°58’
 
SaturnSaturn
Taurus
24°52’
 
UranusUranus
Taurus
27°23’
 
NeptuneNeptune
Virgo
28°21’
R
PlutoPluto
Leo
3°34’
R
NodeNode (M)
Virgo
12°25’
R
LilithLilith (M)
Gemini
12°37’
 
ChironChiron
Leo
8°23’
R
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
3xAirAir
2xWaterWater
Famous people born on
December 4th
(Tomorrow)
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) actor
Kanada Deanna Durbin
(*1921) actress
Německo Horst Buchholz
(*1933) actor
Spojené státy Tyra Banks
(*1973) actress, singer, model
Spojené státy Jay-Z
(*1969) singer
Famous people who passed away on December 3rd
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) writer, poet
Spojené státy Scatman John
(*1942 - 1999) singer, author of Scatman (Ski Ba Bop Ba Dop Bop)
Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) painter
Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) general
Itálie Giovanni Belzoni
(*1778 - 1823)

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2020
Moon calendar
Moon in Cancer Cancer
Show calendar »