Oldřich Vlach wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Oldřich Vlach - Birth Chart

Gender:
Male
Birth:
*1941
Country:
Age:
80 years
Occupation:
actor

Oldřich Vlach - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
Year 1941 (?)
House system:
no system (?)
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Oldřich Vlach 2020, 2021 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2021
Oldřich Vlach
Date of Birth - Year *1941
(actor, instagram)

Oldřich Vlach - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2016) - Tajemství pouze služební
(2016) - Pohádky pro Emu
(2016) - Ohnivý kuře (TV series)
(2015) - Tajemství Mariána Labudy
(2015) - Americké dopisy
(2014) - Umění dabingu
(2014) - Three Brothers
(2014) - Piknik
(2014) - Bastardi (TV series)
(2013) - Špačkovi v síti času (TV series)
(2013) - Slečna Flintová
(2013) - Případ pro rybáře
(2013) - Little Baby Jesus
(2013) - The Story of a God-Father
(2013) - Kriminálka Staré Mesto 2 (TV series)
(2013) - Duch nad zlato
(2013) - České století (TV series)
(2012) - Život je ples (TV series)
(2012) - Lucky Loser
(2012) - Stín smrtihlava
(2012) - Nejlepší Bakaláři (TV series)
(2012) - Bastardi 3
(2012) - Aplaus
(2011) - Film o seriálu Život je ples
(2011) - Setkání s hvězdou: Jana Hlaváčová
(2011) - Little Witch on a Broomstick
(2011) - Bastardi 2
(2010) - Identity Card
(2010) - Kriminálka Staré Mesto (TV series)
(2010) - Head - hands - hearT
(2010) - Cukrárna (TV series)
(2010) - Cesty domů (TV series)
(2010) - Ach, ty vraždy! (TV series)
(2009) - Neobyčejné životy (TV series)
(2009) - Zakázaný člověk
(2009) - Vyprávěj (TV series)
(2009) - První krok (TV series)
(2009) - Proč bychom se netopili (TV series)
(2009) - Láska rohatá
(2009) - Lonely Hearts Club
(2009) - Ďáblova lest
(2009) - Archiv
(2008) - Šejdrem
(2008) - Hrobník
(2007) - 13. komnata Jana Přeučila
(2007) - Předčasná úmrtí: Tiché kroky
(2007) - Tři životy
(2007) - Trapasy (TV series)
(2007) - ROMing
(2007) - O dívce, která šlápla na chléb
(2007) - Muž a stín
(2007) - Hraběnky (TV series)
(2006) - Čétéčko
(2006) - Dotkl se mě prst boží
(2006) - Škodná
(2006) - Swingtime
(2006) - Poslední sezona (TV series)
(2006) - Obsluhoval jsem anglického krále
(2006) - Nadměrné maličkosti: Jubileum
(2006) - Pleasant Moments
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV series)
(2005) - Žil jsem s cizinkou
(2005) - To nevymyslíš! (TV series)
(2005) - Stříbrná vůně mrazu
(2005) - Povodeň
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV series)
(2005) - Eden (TV series)
(2005) - Boháč a chudák
(2005) - Bazén (TV series)
(2005) - Anděl Páně
(2004) - Zlatá brána
(2004) - Redakce (TV series)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Čas grundlí
(2004) - I ve smrti sami
(2004) - In nomine patris
(2003) - Zastávka
(2003) - Společník
(2003) - Nepodepsaný knoflík
(2003) - Lakomec
(2003) - ...a stoupej do slunce!
(2002) - Chlípník
(2001) - Uniforma
(2001) - Ta třetí
(2001) - Stříbrná paruka (TV series)
(2001) - Oběti: Svědek
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Duch český (TV series)
(2000) - Český Robinson
(1999) - All My Loved Ones
(1999) - Návštěva staré dámy
(1998) - Bakaláři 1998
(1998) - Three Kings (TV series)
(1998) - Tanec kolem zlatého vejce
(1998) - Motel Anathema (TV series)
(1998) - Jak se Matěj učil čarodějem
(1997) - Úsměvy
(1997) - Žena v kleci
(1997) - Zlatá česká hlavička
(1997) - Zdivočelá země
(1997) - Zdivočelá země (TV series)
(1997) - Zákeřná diagnóza
(1997) - Bringing Up Girls in Bohemia
(1997) - Úraz
(1997) - Trampoty pana Humbla
(1997) - Tenhle striptýz platím já
(1997) - Stůj, nebo se netrefím!
(1997) - Romeo, Julie a tma
(1997) - Pražský písničkář (TV series)
(1997) - Do nebíčka
(1997) - Četnické humoresky (TV series)
(1997) - Arrowsmith (TV series)
(1996) - Mňága - Happy End
(1996) - Velký dračí propadák
(1996) - Strážní andělé
(1996) - Poprask na laguně
(1996) - O kováři Básimovi
(1996) - Lékárníkových holka (TV series)
(1996) - Hospoda (TV series)
(1996) - Cesta do pekla a zpátky
(1995) - Život na zámku (TV series)
(1995) - Zelňačka
(1995) - Vápenička
(1995) - Ty, ty, ty, Moneti!
(1995) - Nováci (TV series)
(1995) - Muž v pozadí (TV series)
(1995) - Golet v údolí
(1995) - Generálka Jeho Veličenstva
(1995) - Fany
(1995) - Byl jednou jeden polda
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - O zvířatech a lidech (TV series)
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Laskavý divák promine (TV series)
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Černobílá pohádka
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Sechs Richtige (TV series)
(1993) - Nesmrtelná teta
(1993) - Horror Story
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Hora jménem Andělská
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Váhy
(1992) - Uctivá poklona, pane Kohn (TV series)
(1992) - Přítelkyně z domu smutku (TV series)
(1992) - Poznej sebe sama
(1992) - Pan Dodd má schůzku
(1992) - O vodníkovi a housličkách
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1992) - The Necklace (TV series)
(1992) - Dotvoření
(1991) - The Beggar's Opera
(1991) - Ztracená dcera z Frýdlantu hradu
(1991) - Zálety koňského handlíře
(1991) - Území bílých králů (TV series)
(1991) - Uzavřený pavilón
(1991) - Svědkyně
(1991) - Flash - Der Fotoreporter (TV series)
(1991) - Případy pana Janíka
(1991) - Pofoukej mi jahody
(1991) - Panenka s porcelánovou hlavičkou
(1991) - The Elementary School
(1991) - Maigretův první případ
(1991) - Largo desolato
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1991) - Hledání v bílém obdélníku
(1991) - Discopříběh 2
(1991) - Bráškové
(1990) - Zvonokosy
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Zpověď Dona Juana
(1990) - Vlci
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - The Last Butterfly
(1990) - Ohrožené prázdniny (TV series)
(1990) - Nemocný bílý slon
(1990) - About Family Affairs Only
(1989) - Utopím si ho sám
(1989) - Útěk ze seriálu
(1989) - Táta k příštím vánocům
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV series)
(1989) - Můj přítel d'Artagnan
(1989) - Mata Hari
(1989) - Konec starých časů
(1989) - Jak je důležité míti Filipa
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV series)
(1989) - Divoká svině
(1989) - Čeleď brouků finančníků
(1989) - Cesta na jihozápad
(1989) - Bludiště
(1988) - Tichý společník
(1988) - Rodáci (TV series)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV series)
(1988) - Oslovská léta
(1988) - Někdo schází u stolu
(1988) - Naděje má hluboké dno
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV series)
(1988) - Kamarád do deště
(1988) - Druhý dech (TV series)
(1988) - The Loves of Kafka
(1987) - Počkej si na bílé štěstí (TV series)
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Outsider
(1987) - O nejchytřejší princezně
(1987) - Moře začíná za vsí
(1987) - Kinkongova smrt
(1987) - Kam, pánové, kam jdete?
(1987) - Honza a drak
(1987) - Figurky ze šmantů
(1986) - Výsledek testu
(1986) - Veselé Vánoce přejí chobotnice
(1986) - Forbidden Dreams
(1986) - Rosa Luxemburg
(1986) - Panoptikum města pražského (TV series)
(1986) - My holky z městečka (TV series)
(1986) - Chobotnice z II. patra (TV series)
(1986) - Hrdlička
(1986) - Horečka
(1986) - Domek u lesa
(1986) - Cena medu
(1986) - Bylo nás šest (TV series)
(1986) - Ahoj sídliště
(1985) - Výjimečná situace
(1985) - The Train of Childhood and Expectation (TV series)
(1985) - My Sweet Little Village
(1985) - Ustláno na čekankách
(1985) - Třetí patro (TV series)
(1985) - Tísňové volání
(1985) - Sedmipírek
(1985) - Případ Platfus
(1985) - O mrtvých jen dobře
(1985) - Náušnice
(1985) - Chán Sulejmán a víla Fatmé
(1985) - Dialogy pro klarinet, cimbál a bicí
(1985) - Čarovné dědictví
(1984) - Všichni mají talent
(1984) - Této noci v tomto vlaku
(1984) - The Ambulance (TV series)
(1984) - Rozpaky kuchaře Svatopluka (TV series)
(1984) - Lupa je tlustý sklo
(1984) - Komedie s růžemi
(1984) - Ferdinande, vrať se
(1984) - Dům u tří vlaštoviček
(1984) - Deus ex machina
(1984) - Bambinot (TV series)
(1983) - Zámek Nekonečno
(1983) - Stříbrná žíla (TV series)
(1983) - Katapult
(1983) - Jára Cimrman Lying, Sleeping
(1983) - Cizí lidé
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Švédská zápalka
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Odstřel
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV series)
(1982) - Čtverec mizení
(1982) - Anténa
(1981) - Jak byste se zachovali
(1981) - Zpěv naděje
(1981) - Předeme, předeme zlatou nitku
(1981) - Like Rabbits
(1981) - Bratři Karamazovi
(1980) - Zlatý náhrdelník
(1980) - Vindobóna
(1980) - Romaneto
(1980) - Cutting It Short
(1980) - Panenka
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1979) - Zkoušky z dospělosti (TV series)
(1979) - Velká policejní pohádka
(1979) - Prefab Story
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Jak rodí chlap
(1979) - Čas pracuje pro vraha
(1979) - Ako listy jedného stromu
(1978) - Září 38
(1978) - Pracka v láhvi
(1978) - Kačenka a Zlatovlásek
(1978) - Etudy do skicáku
(1978) - Čarovné prstýnky
(1977) - Žena za pultem (TV series)
(1977) - O líném Honzovi
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV series)
(1977) - Král jelenem
(1977) - Florijánkovo štěstí
(1976) - Splynutí duší
(1976) - O třech bratřích
(1976) - Secluded, Near Woods
(1976) - Dveře
(1976) - Bouřlivé víno
(1975) - Tam, kde hnízdí čápi
(1975) - Čertova nevěsta
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Pokoj v suterénu
(1974) - Kdo hledá zlaté dno
(1974) - Doňa Perfecta
(1973) - Lovers in the Year One
(1973) - Čestné kolo
(1972) - Morgiana
(1972) - Dvě věci pro život
(1971) - Starý muž, stará zbraň
(1971) - Granny
(1969) - Záhada hlavolamu (TV series)
(1965) - Kissing-Time Ninety
(1963) - Bez svatozáře

Oldřich Vlach, Birth Chart Horoscopes & Signs - Cancer

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Cancer

Sun in Cancer
11°08’

Sun Sign - Zodiac Sign
Cancer is ruled by the Moon, which gives people born under this sign great emotional sensitivity. They are thus often reserved and shy.
MOON PHASE

First (Waxing) Quarter Moon

Change, Action, Seize the day, Expression, Growth
HOROSCOPES
Snake

Snake (Metal)

Chinese horoscope
In most countries of the world Snake has a very bad reputation. On the other hand, in the countries of Asia, Snakes are prized, and much appreciated for their wisdom and sagacity. A man born in this sign is sensitive and full of humor. A woman is pretty, and often makes her way through life using her gift of attractive beauty.
Fir

Fir Tree

Celtic tree horoscope
The Fir people are very hardworking and talented, endowed with cool beauty and dignity. They can do any job or solve any problem with their special originality, and most of their efforts will lead to a successful end.
NUMEROLOGY REPORT
7

Life Path - 7

Numerology - Life Path Number
These people prefer mental work. They want to realise their potential and work hard in order to improve themselves. They need friendship in their life.
3

Birthday 3rd - Friendship

Numerology - Birthday Number
These people are social and friendly. They like people and have many friends. They are honest. They are creative and have many ideas. They are not afraid of other people. In a romantic relationship they want to be independent. It is very important that they find a partner who is social.

Oldřich Vlach 2021 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Oldřich Vlach - actor

Oldřich Vlach was born Year *1941 in Czech City
Oldřich Vlach at:
Wikipedia.orgOldřich Vlach full biography - Wikipedia | Astro.comOldřich Vlach astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comOldřich Vlach astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 24th
(Today)
Spojené státy Kevin Sorbo
(*1958) actor
Španělsko Pedro Almodóvar
(*1951) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Howard Hughes
(*1905) director, aviator, founder and owner of Hughes Aircraft, one of the richest people in the 70s
Spojené státy Francis Scott Fitzgerald
(*1896) scriptwriter
Spojené státy Franklin C. Mars
(*1884) business magnate, founder of Mars, Inc. (chocolate candy)
Oldřich Vlach
Planet positions:
SunSun
Cancer
11°08’
 
MoonMoon
Libra
Libra
Scorpio
21°22’
28°28’
5°37’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Cancer
10°10’
R
VenusVenus
Leo
1°11’
 
MarsMars
Aries
0°44’
 
JupiterJupiter
Gemini
8°38’
 
SaturnSaturn
Taurus
24°39’
 
UranusUranus
Taurus
28°44’
 
NeptuneNeptune
Virgo
25°06’
 
PlutoPluto
Leo
3°14’
 
NodeNode (M)
Virgo
26°27’
R
LilithLilith (M)
Taurus
12°59’
 
ChironChiron
Leo
1°50’
 
Elements:
3xFireFire
4xEarthEarth
2xAirAir
3xWaterWater
Famous people born on
September 25th
(Tomorrow)
Spojené státy Will Smith
(*1968) singer, actor
Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) actor, director, scriptwriter
Spojené státy Michael Madsen
(*1957) actor
Spojené státy Michael Douglas
(*1944) actor, director
Spojené státy Mark Hamill
(*1951) actor

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2021
Moon calendar
Moon in Taurus Taurus
Show calendar »