Zdeněk Liška wikipedia, horoscope, astrology, instagram

Zdeněk Liška - Birth Chart

Gender:
Male
Date of Birth:
Birth place:
Kladno
Country:
Age:
† 61 years
Death:
Occupation:
composer, actor

Zdeněk Liška - Astrology Birth Chart, Horoscope

Date of Birth:
16 March 1922 - uknown time (?)
House system:
no system
Birth data source (Rodden Rating):
Wikipedia, (XX)
(Zdeněk Liška 2021, 2022 - Biography, Wikipedia info, Astrological Signs)
Horoscope Shape Characteristics | Biography at Wikipedia 2022
Zdeněk Liška
Date of Birth - Mar 16, 1922
(composer, actor, instagram)

Zdeněk Liška - Filmography - Composer (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2001) - Kruh
(1991) - Gemini
(1984) - The Cabinet of Jan Svankmajer
(1981) - Povídka malostranská
(1981) - Kam zmizel kurýr
(1980) - The Medal
(1979) - Smrť šitá na mieru
(1979) - Rukojmí v Bella Vista
(1979) - Božská Ema
(1979) - A pobežím až na kraj sveta
(1978) - Silnější než strach
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Příhody brouka Pytlíka
(1978) - Čekání na déšť
(1977) - Rozhovor o jednom centimetri nádeje
(1977) - Architekt Dušan Kuzma
(1977) - Volání rodu
(1977) - Toman a lesní panna
(1977) - Talíře nad Velkým Malíkovem
(1977) - Súkromná vojna
(1977) - Shadows of a Hot Summer
(1977) - Příhody Ferdy Mravence
(1977) - Příběh lásky a cti
(1977) - Castle of Otranto
(1977) - Ostrov pro 6 000 budíků
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Jak se měl Ferda ve světě
(1977) - Hodina pravdy
(1977) - Ferda v mraveništi
(1977) - Ferda v cizích službách
(1977) - Ferda Mravenec (TV series)
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Rozhodnutie
(1976) - Odysseus a hvězdy
(1976) - Muž na radnici (TV series)
(1976) - Little Sea Nymph
(1976) - Já a Kiki
(1976) - Smoke on the Potato Fields
(1976) - Red Wine
(1975) - Zázrak
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Škaredá dědina
(1975) - Plavení hříbat
(1975) - The Liberation of Prague
(1975) - O neposedném knoflíčku
(1975) - Godenicata s najkrasivite oči
(1975) - Nejmladší z rodu Hamrů (TV series)
(1975) - Kamenný řád (TV series)
(1975) - Já a můj Fousek
(1975) - Já a Bleděmodrá
(1975) - Hudba kolonád
(1975) - Horúčka
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV series)
(1974) - Zimné rozprávky (TV series)
(1974) - Z deníku kocoura Modroočka (TV series)
(1974) - Vodník a Zuzana
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Sokolovo
(1974) - Siroty
(1974) - Sirius
(1974) - Robinson Girl
(1974) - Poslední ples na rožnovské plovárně
(1974) - Pavlínka
(1974) - The Man from London
(1974) - Kto odchádza v daždi...
(1974) - Královské řádění
(1974) - Jáchyme, hoď ho do stroje!
(1974) - Já a můj dvojnožec
(1974) - Já a Bělovous Zrzunda
(1974) - Horníkova růže
(1974) - Do zbrane, kuruci!
(1973) - Slunce
(1973) - The Promenades in Karlovy Vary
(1973) - Známost sestry Aleny
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Pověst o stříbrné jedli
(1973) - Pokus o vraždu
(1973) - Snared
(1973) - Leo u fotografa
(1973) - Láska
(1973) - Kronika žhavého léta
(1973) - Inferno
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Horká zima
(1973) - Dny zrady II.
(1973) - Dny zrady I.
(1973) - Čierne ovce
(1973) - Adam a Otka
(1972) - The Town in White
(1972) - Zpívající film
(1972) - Vlak do stanice Nebe
(1972) - Die Gestohlene Schlacht
(1972) - Štědrý večer pana rady Vacátka
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Podezření
(1972) - O Sněhurce
(1972) - Opory společnosti
(1972) - Leonardo's Diary
(1972) - Leo na honu
(1972) - Ľalie poľné
(1972) - Duhový luk (TV series)
(1972) - Dědo, povídej...
(1972) - Red Wine
(1972) - Ctná paní Lucie (TV series)
(1971) - Sólo pro Jaroslava Marvana
(1971) - Jabberwocky
(1971) - Zojka a Valerija
(1971) - Vražda v hotelu Excelsior
(1971) - Chance
(1971) - Smrt černého krále
(1971) - Slávny pes
(1971) - Orlie pierko
(1971) - Konfrontace
(1971) - Kam slunce nechodí...
(1971) - The Tricky Game of Love
(1971) - Hľadači svetla
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1970) - Zvláštní případ
(1970) - Zločin slečny Bacilpýšky
(1970) - Jumping Over Puddles Again
(1970) - Pěnička a Paraplíčko
(1970) - Partie krásného dragouna
(1970) - Pán si neželal nič
(1970) - The Copper Tower
(1970) - Luk královny Dorotky
(1970) - Lišáci, Myšáci a Šibeničák
(1970) - The Ossuary
(1970) - The Angel Levine
(1970) - A. C. Dupin zasahuje (TV series)
(1969) - Birds, Orphans and Fools
(1969) - Adrift
(1969) - Směšný pán
(1969) - Celebration in the Botanical Garden
(1969) - Le Fruit de paradis
(1969) - La Chasse royale
(1969) - Aesop
(1969) - Don Juan
(1969) - Adelheid
(1968) - The Garden
(1968) - V hodine strachu
(1968) - Justice for Selwyn
(1968) - The Cremator
(1968) - Pražské noci
(1968) - Okružní jízda
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - The Marathon
(1968) - Hříšní lidé města pražského (TV series)
(1968) - Honour and Glory
(1968) - The Flat
(1968) - Bitva na Červeném poli
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Jiný malý princ
(1967) - Zmluva s diablom
(1967) - Útěk
(1967) - Valley of the Bees
(1967) - Svatba jako řemen
(1967) - Marketa Lazarova
(1967) - Lup
(1967) - Krotká
(1967) - Historia Naturae (Suita)
(1966) - Murder Czech Style
(1966) - Tango pre medveďa
(1966) - Sněhulák
(1966) - Punch and Judy
(1966) - The Treasure of a Byzantine Merchant
(1966) - Lidé z maringotek
(1966) - Leo na prázdninách
(1966) - Jeden deň pre starú paniu
(1966) - Holčička nebo chlapeček
(1966) - Et Cetera
(1966) - Boxeři
(1965) - Zlato dálného východu
(1965) - Zkuste to s bidýlky
(1965) - V zaaltajských horách
(1965) - Ulak
(1965) - Světoběžníci
(1965) - Směr západ
(1965) - Slaná hora
(1965) - Sibiřská nafta
(1965) - Půlnoční slunce
(1965) - Pamír
(1965) - Neříkej velkolepý
(1965) - Není všechno zlato světa
(1965) - Město voják
(1965) - Medvědí ledovec
(1965) - Máj klepe na dveře
(1965) - Křest mrazem
(1965) - Jenisej
(1965) - Jací jsou jaci
(1965) - Do země dálné a nejbližší
(1965) - Darváz
(1965) - Zvony pre bosých
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - The Junk Shop
(1965) - The Shop on Main Street
(1965) - Modrá zástěrka
(1965) - Káťa a krokodýl
(1965) - Das Haus in der Karpfengasse
(1965) - Divoká holka
(1965) - The Angel of Blissful Death
(1964) - Tókio největší na světě
(1964) - Řasy nejsou brvy
(1964) - Pravěk v rokli mrtvých
(1964) - Muzeum zázraků
(1964) - Město dvakrát zrozené
(1964) - Lontar
(1964) - Kusamba loví v noci
(1964) - Kouzelníci z Asahi
(1964) - Kdyby všichni bozi světa
(1964) - Jezdí se vlevo, ale…
(1964) - Javanské solo
(1964) - Jak dělat podobiznu ptáka
(1964) - Dravci nebo oběti
(1964) - Dobrou chuť, lidé zítřka
(1964) - Ať se stáří vydovádí
(1964) - Vlněná pohádka
(1964) - Povídky o dětech
(1964) - Obžalovaný
(1964) - Čintamani & podvodník
(1964) - Bubny
(1963) - Z bláta do louže
(1963) - Pod sopkou Merapy
(1963) - Na stezce lovců lebek
(1963) - Královské M
(1963) - Král komiků
(1963) - Byl Bismark v Kašmíru?
(1963) - Bohyně chce krev
(1963) - Bangka, loterie s dvojitou zárukou
(1963) - Tři zlaté vlasy děda Vševěda
(1963) - Trio Angelos
(1963) - Tak blízko u nebe
(1963) - Smrt si říká Engelchen
(1963) - Na laně
(1963) - Mykoin PH 510
(1963) - Icarus XB 1
(1963) - Handlíři
(1963) - Passing Through a Thick Forest
(1962) - Závod století
(1962) - Vzkříšení sinhálské země
(1962) - V moci ohně a bohů
(1962) - Skoupá perla Tamilů
(1962) - S kamerou do Velkého Himalaje
(1962) - Mezi svými
(1962) - Kýč je když...
(1962) - Kurdistan
(1962) - Kouzelný svět Karla Zemana
(1962) - Esala perahero
(1962) - Dva póly Tirukunámalé
(1962) - Čajová dresúra na Cejloně
(1962) - Cestou za Metuzalémy
(1962) - Zelené obzory
(1962) - Midnight Mass
(1962) - Chlapec a srna
(1962) - Alarm
(1961) - Zná Kašmír kašmírské šátky?
(1961) - Zač je datle v Iráku
(1961) - Ve Šrínagaru straší
(1961) - Velké prádlo
(1961) - Umíte číst červíčky
(1961) - Šikára, gondola asijských Benátek
(1961) - Řeka života
(1961) - Pozdrav z Pravarsenapury
(1961) - Pod našimi okny
(1961) - Mezi nebem a zemí
(1961) - Město pod kamennou lavinou
(1961) - Kašmír: Je-li kde na světě ráj
(1961) - Jste moji starší bratři
(1961) - Jak daleko je z Cejlonu do Arizony?
(1961) - Epocha mladých ve Šrínagaru
(1961) - Čarodějové na Dalu
(1961) - Cestou hrdinů
(1961) - Zvědavé psaníčko
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Pieseň o sivom holubovi
(1961) - Muž z prvního století
(1961) - Labyrint srdce
(1961) - The Devil's Trap
(1961) - Baron Munchausen
(1960) - Sálim el Kerím
(1960) - Pozdrav z Halebu
(1960) - Pozdrav ze Středního východu
(1960) - Noria
(1960) - Návštěvou u beduínů
(1960) - Na prahu indického světadílu
(1960) - Nad zálivem Svatého Jiří
(1960) - Na arabském trhu
(1960) - Laterna magika II
(1960) - Chán Šejchůn
(1960) - Haššaš
(1960) - Cirkus jede!
(1960) - Cedry na Libanonu
(1960) - Beit el Lachne
(1960) - Žalobníci
(1960) - Higher Principle
(1960) - The White Dove
(1960) - Den odplaty
(1959) - Ztracená panenka
(1959) - Vláček Kolejáček
(1959) - Probuzení
(1959) - Partyzánská stezka
(1959) - Kam čert nemůže
(1958) - Vynález zkázy
(1958) - Výlet na měsíc
(1958) - Všem nelze vyhovět
(1958) - Uzel na kapesníku
(1958) - Pasáček vepřů
(1958) - Pan Prokouk detektivem
(1958) - Muž mnoha tváří
(1958) - Johannes doktor Faust
(1957) - Nové světy I-III
(1957) - Tam na konečné
(1956) - Míček Flíček
(1955) - Museum Klementa Gottwalda
(1955) - Býčí zápasy
(1953) - Zrození sopky
(1953) - Z Argentiny do Mexika
(1953) - V pravlasti kávy
(1953) - Lovci lebek
(1953) - Bojující Korea
(1953) - Afrika II. - Od rovníku ke Stolové hoře
(1953) - Afričtí trpaslíci
(1953) - Pohádka o drakovi
(1952) - Za tučňáky, lvouny a velrybami
(1952) - Ostrovy milionů ptáků
(1952) - Motocykly v Quatemale
(1952) - Lihovary v Argentině
(1952) - Afrika I. - Z Maroka na Kilimandžáro
(1952) - Poklad Ptačího ostrova
(1950) - Hospodaření s elektřinou
(1950) - Čína v boji
(1950) - Pára nad hrncem
(1950) - Král Lávra
(1949) - Mládež vede Brno
(1949) - Zrcadlo na vesnici 3
(1949) - Výstraha
(1949) - Pan Prokouk vynálezcem
(1949) - Inspirace
(1949) - I andělé ztrácejí trpělivost
(1948) - Dvouletka podniku Baťa
(1948) - Postel o 5 HP aneb Probuzení na ulici
(1948) - Pan Prokouk filmuje
(1948) - Noc kryje zločin
(1948) - Nejlepší reklama
(1948) - Karambol
(1947) - Nový Zlín
(1947) - Ukolébavka
(1947) - Pan Prokouk v pokušení
(1947) - Mr. Prokouk Officer
(1947) - Elektrický den
(1947) - Co jim schází?
(1946) - Přístav v srdci Evropy
(1946) - Křeček

Zdeněk Liška - Filmography - Actor (IMDb.com)

(To access celebrity's transit chart click on the year of the movie)
(2000) - Zdeněk Liška
Zdeněk Liška 2022 - Astrological Charts, Astrology Online

Zdeněk Liška, Birth Chart Horoscopes & Signs - Pisces

Biography at Wikipedia

SUN SIGN
Pisces

Sun in Pisces
25°04’

Sun Sign - Zodiac Sign
People born under the sign of Pisces are just like people born under the sign of Aquarius influenced by two planets. Jupiter gives them sense for justice, social conscience and willingness to help others, while Neptune both helps them and complicates their life.
MOON PHASE

Full Moon

Culmination, Fulfillment, Illumination, Realization, Experience
HOROSCOPES
Dog

Dog (Water)

Chinese horoscope
Dog is loner, extremely stubborn and highly suspicious of new acquaintances. People born in the Year of the Dog tend to submerge themselves in completely unimportant matters and details. They are a bit crazy, but their evolved sensibilities and critical spirit help to protect them from the worst.
Lime

Lime Tree

Celtic tree horoscope
People born under the rule of Lime achieve their life goals relatively quickly and easily. It's hard to say why, they are just lucky. They achieve their success even thought they tend to be comfortable and try to organise problem-free life for themselves. They try to avoid conflicts under all circumstances; they never go into direct conflict. They are people of compromise; they are often willing to make big concessions in order to avoid complications.
NUMEROLOGY REPORT
6

Life Path - 6

Numerology - Life Path Number
These people will have to make choices very often and it is necessary to make the right decisions in the face of emerging opportunities. Romantic relationship, family and home are the foundations for success. They like helping others.
16

Birthday 16th - Directness

Numerology - Birthday Number
These people have a clear opinion on what is right and wrong in life. They fight intolerance. They are very observant. They have a sense of harmony. They are tender and sweet. They try to get along with others and understand their needs.

Zdeněk Liška 2022 - Biography at Wikipedia (Wiki, Age, Birthday)

Zdeněk Liška - composer, actor

Zdeněk Liška was born on March 16, 1922 in Kladno
Zdeněk Liška at:
Wikipedia.orgZdeněk Liška full biography - Wikipedia | Astro.comZdeněk Liška astro-databank Astro.com AstroDienst | Astrotheme.comZdeněk Liška astro-databank Astrotheme
Famous people born on
September 27th
(Today)
US Gwyneth Paltrow
(*1972) actress, director, scriptwriter
US Meat Loaf
(*1947) actor, singer
DE Jean-Marc Barr
(*1960) actor
GB Irvine Welsh
(*1957) writer, screenwriter, author of Trainspotting
CA Avril Lavigne
(*1984) musician, singer
Zdeněk Liška
Planet positions:
SunSun
Pisces
25°04’
 
MoonMoon
Libra
Scorpio
Scorpio
29°15’
6°28’
13°33’
(00:00)
(12:00)
(23:59)
MercuryMercury
Aquarius
27°51’
 
VenusVenus
Aries
3°42’
 
MarsMars
Sagittarius
12°06’
 
JupiterJupiter
Libra
16°21’
R
SaturnSaturn
Libra
4°58’
R
UranusUranus
Pisces
10°28’
 
NeptuneNeptune
Leo
13°34’
R
PlutoPluto
Cancer
7°56’
R
NodeNode (M)
Libra
9°43’
R
LilithLilith (M)
Pisces
7°54’
 
ChironChiron
Aries
12°19’
 
Elements:
3xFireFire
0xEarthEarth
4xAirAir
5xWaterWater
Famous people born on
September 28th
(Tomorrow)
GB Naomi Watts
(*1968) actress
FR Brigitte Bardot
(*1934) actress, singer, model
GB Peter Finch
(*1916) actor
US Mira Sorvino
(*1967) actress
US Hilary Duff
(*1987) singer, actress, model, fashion designer

Current Planets, Astrology Transits, Chart of this moment
Current planets
Planetary positions
Show chart »
Lunar calendar 2022
Moon calendar
Moon in Libra Libra
Show calendar »